Ankeiler: Het bedrijf van Beekhuizen-Hoekerd wordt ingepast in het bestemmingsplan Molenbeek.

- Het bedrijf van Beekhuizen-Hoekerd wordt ingepast in het bestemmingsplan Molenbeek. Aanvankelijk was de opzet dat het bedrijf zou verhuizen naar een andere locatie, maar de kosten die daarmee waren gemoeid waren te hoog voor de gemeente.

Tot teleurstelling overigens van Gerrit Polinder (SGP) die, ondanks dat dit het laatste is waar hij voorstander van is, onteigening als een mogelijkheid had gezien. Nu dat niet is doorgegaan, ziet hij inpassing als een mogelijkheid.

Waarbij hij wel vragen heeft rond de bestemming dienstverlening die aan een deel van het terrein wordt gegeven. Dat kan volgens hem tot ongewenste buitenactiviteiten leiden. Wethouder Jaap Groothuis stelt hem gerust met de mededeling dat de gemeente denkt aan bijvoorbeeld de komst van een kapper, tandarts of fysiotherapeut.

Corrie Jansen (Gemeentebelang) had dit deel van het terrein liever als groen zien bestempeld, omdat het gaat om het visitekaartje van de wijk. Volgens Groothuis is het parkeren aan de achterzijde van het pand waardoor een bestemming zoals bijvoorbeeld een kantoor of voor dienstverlening prima past.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel