Ankeiler: De jaarwisseling is in de gemeente Oldebroek feestelijk gevierd en over algemeen zonder incidenten verlopen, zo meldt de gemeente. Toch is er voor 7388 euro schade geconstateerd.

- De jaarwisseling is in de gemeente Oldebroek feestelijk gevierd en over algemeen zonder incidenten verlopen, zo meldt de gemeente. Toch is er voor 7388 euro schade geconstateerd. Voornamelijk straatmeubilair moest het ontgelden. Vorig jaar bedroeg de schade 8634 euro.

Er zijn dertig verkeers- en straatnaamborden, zes afvalbakken, twintig straat- en trottoirkolken en een lantaarnpaal vernield. Ook is er schade ontstaan door het storten van brandresten.

Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing kijkt in het grote geheel positief terug op jaarwisseling: “We hebben geen ongelukken en incidenten gezien en daar ben ik heel blij mee. Tegelijkertijd is er nog steeds voor ruim 7000 euro schade geconstateerd. Hoewel dat aanzienlijk minder is dan vorig jaar is het toch heel jammer. Ook als gemeente kunnen we het geld maar één keer uitgeven. Liever besteden we het aan mooie en positieve zaken.”

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel