Ankeiler: Mag je eindelijk weer open, blijkt er lekkage in je restaurant te zijn. Het overkwam de medewerkers van Het Draakje in Hierden.

- Mag je eindelijk weer open, blijkt er lekkage in je restaurant te zijn. Het overkwam de medewerkers van Het Draakje in Hierden. Het lek werd gevonden in een oude leiding bij de verwarming van het grill-gedeelte en zorgde voor natte voeten.

“We waren in januari even weggeweest en toen we de deuren weer openden was het in een gedeelte van het restaurant erg koud”, vertelt bedrijfsmanager Marjolein Magré. Tot drie keer toe is de CV-ketel opnieuw bijgevuld maar elke keer was deze binnen een half uur leeg.

“Een collega is vervolgens een rondje gaan lopen en stond ineens in een plas met water”, zegt Marjolein. De oude leidingen zijn wat roestig geworden in de loop der tijd en moeten vervangen worden. “Daar zijn ze nu mee bezig. Ook wordt alles geïsoleerd en komt er een nieuwe betonnen laag bovenop." Het restaurant hoopt dit weekend ook dit gedeelte van het restaurant weer te openen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel