RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
27 januari 2022 16:02


Auto rijdt ineens achtertuin in: "Ik schrok me dood"
Foto: Auto rijdt ineens achtertuin in:
Automobilist rijdt door muur heen. Foto: Melissa

- Een bewoonster in het centrum van Nunspeet keek heel raar op toen donderdagochtend om 11:50 uur ineens een auto de muur van haar achtertuin doorboorde. De automobiliste trapte in plaats van op de rem, het gaspedaal in. Ze reed daarbij recht door een gemetselde muur. De oudere vrouw kwam er zonder verwondingen vanaf, wel is ze erg geschrokken.

Melissa, de bewoonster was op het moment van het ongeluk thuis. “Ik schrok me dood en stond letterlijk met een mond vol tanden. Gebeurt dit echt?” Ze besefte gelijk dat ze in actie moest komen om te kijken bij de bestuurder. “Gelukkig stapte de dame zelf al gelijk uit de auto en waren inmiddels omstanders gekomen om eventueel ook hulp te bieden.”

In de zomermaanden spelen de kinderen Melissa vaak op de trampoline die tegen de muur staat. “Dit had echt serieuze gevolgen kunnen hebben. We hopen ook dat er een vangrail voor de muur geplaatst gaat worden om zo ongelukken in de toekomst te voorkomen.” Totdat de muur weer netjes opgemetseld wordt, is het gat afgeschermd met een hek.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Nunspeet Nieuws 

nunspeet gemeente nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie