Ankeiler: Het politieteam van Harderwijk, Ermelo en Putten (team Veluwe-West) gaat knuffels voor kinderen uit Oekraïne inzamelen.

- Het politieteam van Harderwijk, Ermelo en Putten (team Veluwe-West) gaat knuffels voor kinderen uit Oekraïne inzamelen.

“Als kinderen iets traumatisch meemaken proberen wij de pijn te verzachten met een traumabeertje. Nu het oorlog is in Oekraïne komen een heleboel kinderen vanuit Oekraïne naar Nederland. Deze kinderen hebben ook een trauma, zij verdienen ook een beertje”, vertellen ze in een video op Instagram.

De knuffels mogen op de politiebureaus van Harderwijk, Putten en Ermelo ingeleverd worden, maar de agenten gaan ook de straat op. Woensdag 9 maart kan tussen 14:00 en 15:00 uur op de Markt in Harderwijk een beertje ingeleverd worden. Op vrijdag 11 maart tussen 12:00 en 13:00 uur bij het gemeentehuis in Ermelo en op zaterdag 12 maart staan ze tussen 13:00 en 14:00 uur bij het politiebureau in Putten. “We hopen op heel veel knuffels!”, sluiten de agenten het filmpje mee af.

Bekijk hier het filmpje:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.