RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
14 mei 2022 7:07


Dief gaat netjes te werk maar neemt duizenden euro’s mee
Foto: Dief gaat netjes te werk maar neemt duizenden euro’s mee
Beelden van de dader op beveiligingscamera's te zien. Foto: BB Grondwerken

- BB Grondwerken looft een beloning uit van 2500 euro voor degene die de gouden tip heeft. Ze zijn op zoek naar een ‘nette’ dief die een flink geldbedrag heeft gestolen. Er is sprake van duizenden euro’s aan buit. De inbraak vond plaats op woensdag 13 april dit jaar, op het terrein van het bedrijf aan de Hullerweg in Nunspeet.

“Er is heel opvallend alleen veel contant geld meegenomen. Zowel van de zaak als de personeelspot, behalve een envelop voor een baby van een personeelslid”, vertelt Margreet van de Brake. De dader heeft zijn tijd genomen, wat opvallend is. “Er is weinig tot geen rotzooi gemaakt. Gebruikte hulpmiddelen zijn opgezocht en teruggehangen. Ook de deuren heeft de inbreker achter zich dichtgedaan.

Op beveiligingscamera’s is te zien dat het om iemand gaat met een lengte van ongeveer 1.75 meter, heeft een ontspannen loopje, draagt een jas met verticale rits op zijn borstzak en een broek met een vlek op de rechterknie. “Hij heeft veel spierkracht in zijn armen en zet zijn voeten recht neer. Ook gaat het om iemand met een stevig postuur. We hopen dus dat iemand ons kan vertellen wie dit is. De tipgever die leidt tot de aanhouding van de dader krijgt de beloning”, vertelt Margreet.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie