Lead image 1:
Lead image TXT 1: Wachten op het resultaat. Foto: RTV Nunspeet
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Wie valt in de prijzen?. Foto: RTV Nunspeet
Ankeiler: Het feestvieren rond de opening van de nieuwe Da Costa school in Elspeet ging vrijdagavond nog even door met een gezellige fancy fair.

- Het feestvieren rond de opening van de nieuwe Da Costa school in Elspeet ging vrijdagavond nog even door met een gezellige fancy fair. Het was een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten voor de nieuwe school, waar allerlei activiteiten waren georganiseerd.

Voor de kleintjes een springkussen, er was het rad van avontuur, er werden ballonnen figuren gemaakt en voor ieder was er volop te smikkelen en te drinken.

Vooraf was er op het schoolplein een optreden van het Opleidingsorkest en Jeugd Slagwerkensemble van Elspeets Fanfare Korps. Samen met de leerlingen van groep 7 en 8 van de Da Costa school doen ze maandag 16 mei mee aan het optreden van de grootste band van Gelderland, De Doe Maar Mee Band.

De opbrengst van de fancy fair was bestemd voor de ouderraad van de school. Er zijn nog plannen om het schoolplein verder te verfraaien en nog aantrekkelijker te maken voor de kinderen en daar is uiteraard geld voor nodig. De fancy fair kan daar dus een aardig handje bij helpen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel