RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
21 mei 2022 8:04


Tien theaters starten gezamenlijk met kaartverkoop van het nieuwe seizoen
Foto: Tien theaters starten gezamenlijk met kaartverkoop van het nieuwe seizoen
Een vol theaterprogramma voor Veluvine. Foto: RTV Nunspeet

- De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen is zaterdagochtend online van start gegaan in Veluvine. Zo komt Jeroen van der Boom langs, maar ook Karin Bloemen, René van Meurs, Iris Hond en Loïs Lane. Het hele programma is terug te vinden op de website van het theater.

Wat dit jaar bijzonder is, is dat tien theaters uit de regio gezamenlijk zijn gestart met de kaartverkoop. “Een unieke samenwerking die de komende jaren verder versterkt wordt”, zo laat directrice Hannelore Leusink weten.

De voordelen van deze samenwerking zijn onder andere dat het theaterpubliek daardoor meer keuze heeft en er is een betere beheersing van de kosten. De samenwerkende theaters zijn Veluvine in Nunspeet, het HOFtheater in Raalte, Theater De Tamboer in Hoogeveen, Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk, De Voorveghter in Hardenberg, de Stadsgehoorzaal Kampen, De Meerpaal in Dronten, Theater ’t Voorhuys in de Noordoostpolder, Schouwburg Ogterop in Meppel en Zwolse theaters in Zwolle.

Voor de theaters is de aftrap van het nieuwe seizoen extra speciaal. Na twee seizoenen die gekenmerkt werden door lockdowns en coronabeperkingen, kijken zij hoopvol uit naar de toekomst. "De twee coronajaren hebben laten zien dat kunst en cultuur onmisbaar zijn voor een gezonde samenleving. Mensen hebben behoefte aan ontspanning en afleiding. En dat moet het komende seizoen weer volop gebeuren", vertelt Leusink.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Dronten  Hardenberg  Hoogeveen  Kampen  Meppel  Noordoostpolder  Nunspeet  Raalte  Zwolle Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie