RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
21 mei 2022 8:19


Vrij Spel geopend in dorpshuis Elspeet
Foto: Vrij Spel geopend in dorpshuis Elspeet
Felicitaties voor Wilmy van de Steeg. Foto: RTV Nunspeet

- In een bruisend dorpshuis Elspeet is vrijdagavond het kinderdagverblijf en BSO ‘Vrij Spel’ officieel geopend. In aanwezigheid van veel ouders en kinderen werd het een feestelijke gebeurtenis. Dit initiatief wordt duidelijk gedragen door Elspeet.

Initiatiefnemer en eigenaar Wilmy van de Steeg heeft met hulp van velen een sterk staaltje ondernemersgeest ten toon gespreid. “In 2015 ben ik in ons eigen pand begonnen met voorbereidingen voor een BSO. We begonnen met eigen middelen met 1 personeelslid en vier kinderen. Dat begon al snel goed te lopen en in 2018 kwam de peuterspeelzaal erbij. Die hebben we overgenomen van Doomijn.”

Dat kon eerst nog samen in het pand, maar toen dat zich uitbreidde en ook de BSO groeide, moesten ze wel uitkijken naar een andere locatie. “Er is een prachtige samenwerking ontstaan met SDE (Stichting Dorpshuis Elspeet) toen die het Kulturhus gingen beheren. In een razend tempo hebben we hier alles klaargestoomd om in januari te kunnen beginnen en het is fantastisch om nu het kinderdagverblijf beneden en de BSO boven te mogen openen”, aldus een blije Wilmy.

Begonnen met één medewerkster stuurt ze nu een team van veertien mensen aan. Een onderneemster die haar mannetje staat en waar Elspeet blij mee mag zijn.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

 Nieuws 

elspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie