RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Bernadet Vroon
10 juni 2022 8:31


Wederom hoog slagingspercentage voor leerlingen Nuborgh College Veluvine
Foto: Wederom hoog slagingspercentage voor leerlingen Nuborgh College Veluvine
Twee examenkandidaten samen met teamleider Ilonka Donker. Foto: Nuborgh College Veluvine

- Het was donderdag nagelbijten voor 54 leerlingen van het Nuborgh College Veluvine in Nunspeet. Wachten op het spannende telefoontje waarin duidelijk wordt of je geslaagd bent of niet werkt voor de meeste leerlingen zenuwslopend. Gelukkig is er veelal goed nieuws overgebracht. Tot nu toe is namelijk al 96 procent van de leerlingen van de middelbare school in Nunspeet geslaagd.

Directeur Hugo Vos hoopt dat na de herkansingen er nog meer geslaagden bij komen. Vooralsnog is hij erg dankbaar voor de mooie uitslag. “Deze groep leerlingen heeft het de afgelopen jaren stevig voor de kiezen gehad, drie van hun vier schooljaren stonden in meer of mindere mate in het teken van corona. Heel veel kon niet doorgaan. Toch hebben ze volgehouden en met een prachtig resultaat. We zijn blij voor hen en hun familie en wensen hen heel veel succes bij het vervolg van hun schoolcarrière”, vertelt Vos.

Examensecretaris Anton Dijkman kreeg zelfs een Spakenburgs Hart overhandigd. "Een lekkernij gebracht door de blije ouders van een geslaagde leerling."

Groot Spakenburgs Hart voor examensecretaris Anton Dijkman. - Foto: Nuborgh College Veluvine

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie