Ankeiler: Naast dat de spoorwegovergang bij de Elspeterweg dit weekend is afgesloten, rijden er ook geen treinen.

- Naast dat de spoorwegovergang bij de Elspeterweg dit weekend is afgesloten, rijden er ook geen treinen. Vanwege de aanpak van de stationsomgeving wordt onderhoud uitgevoerd aan de overgang.

De treinen rijden niet van zaterdag 01:45 uur tot en met maandag 02:00 uur. De NS zet daarom tussen Amersfoort Centraal en Zwolle bussen in. Deze vertrekken vanaf het Transferium. De extra reistijd is een half uur. Fietsers kunnen het Transferium bereiken via de overweg aan het Groenelaantje.

Spoorwegovergang Elspeterweg

De spoorwegovergang zelf is langer afgesloten voor al het verkeer, namelijk vanaf vrijdag 23:00 uur tot en met maandag 07:00 uur. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de spoorwegovergang aan het Groenelaantje. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de A28, afrit 15 (Epe/Nunspeet-Oost). De bedrijven en bewoners aan de zuidzijde van het spoor blijven via de snelweg A28, afrit 14 (Nunspeet/Elspeet) bereikbaar.

De hulpdiensten en het busvervoer zijn geĂŻnformeerd over de afsluiting. De reizigers van buslijn 112 (Apeldoorn-Nunspeet via Elspeet) hebben enige hinder.

đź’¬ WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel