RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
24 juni 2022 18:18


Het Hellas Beachvolleybaltoernooi is van start
Foto: Het Hellas Beachvolleybaltoernooi is van start
Hellas Beachvolleybaltoernooi is van start. Foto: RTV Nunspeet

- Na drie jaar stil te hebben gelegen is vrijdag 24 juni voor de 27e keer het Hellas Beachvolleybaltoernooi van start gegaan. ’s Middag was het de beurt aan de groepen 7 en 8 van de basisscholen. Elf teams hebben met elkaar de strijd aangebonden en er een sportieve en vooral beweeglijke middag van gemaakt.

Want dat is de opzet van Team Nunspeet Beweegt om de schooljeugd in actie te laten komen. Vooraf is op de scholen volleyballes gegeven zodat ze niet geheel onvoorbereid de strijd konden aangaan.

Om 18.00 uur startte het toernooi voor de volwassenen. Maar liefst 69 teams hadden zich hiervoor ingeschreven, hetgeen betekent dat er zeker met de begeleiders 400 sportievelingen in actie kwamen. De teams worden gevormd door heel diverse deelnemers uit de sportverenigingen, uit de middenstand, uit het bedrijfsleven, de horeca en meer.

Het is twee dagen volop strijd en actie op het marktplein in Nunspeet. Het toernooi loopt tot zaterdagmiddag 16.30 uur. Rond 17.00 uur zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Sport 

sport nunspeet lokaal voorpagina volleybal vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie