RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Bernadet Vroon
28 juni 2022 14:16


Hendrikus viert 50-jarig werkjubileum en gaat gelijk met pensioen
Foto: Hendrikus viert 50-jarig werkjubileum en gaat gelijk met pensioen
Applaus voor Hendrikus Mulder bij zijn afscheid. Foto: AWL

- Hendrikus Mulder is sinds afgelopen weekend 50 jaar in dienst bij AWL-Techniek in Harderwijk. In mei 1972 kwam hij van de LTS als 15-jarige Nunspeetse jongen en een maand later kreeg hij zijn baan bij Aarding, de voorloper van AWL. Hendrikus is naar eigen zeggen door de grote variatie in zijn werk al die tijd bij het bedrijf gebleven. Het maakte zijn baan leuk en uitdagend.

In het begin van zijn carrière was de nu Harderwijker vooral bezig met zagen en knippen voor diverse constructiewerken, maar in de loop van de jaren werd het steeds interessanter. Uiteindelijk kreeg hij de functie Technisch Coördinator Mallenbouw en maakte hij mallen voor de automobielindustrie.

Op de vraag ‘wat is jouw geheim?’ antwoorde hij: "Je moet gewoon tevreden zijn met wat je hebt. Het gras is niet altijd groener aan de overkant. Ik denk dat we allemaal te veel willen, maar binnen jouw bedrijf kun je ook veel, als je het maar aangeeft. Je moet uitspreken waar jouw interesse ligt en er voor gaan."

In het bijzijn van collega’s en familie is zijn jubileum groots gevierd. Met zijn mijlpaal komt er ook een einde aan zijn carrière. Hij gaat met pensioen. "Ik kijk straks het meeste uit naar de vrijheid die ik krijg. Mijn vrouw en ik houden veel van wandelen, fietsen en onze camper! We houden erg van reizen en kunnen straks zo lang wegblijven als we willen. Hebben we zin in vijf weken vakantie, dan kan dat gewoon! Een heerlijk vooruitzicht."

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Harderwijk  Nunspeet Nieuws 

harderwijk voorpagina vakantie vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie