RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
2 juli 2022 11:39


Peter Does legt na 35 jaar het dirigeerstokje neer
Foto: Peter Does legt na 35 jaar het dirigeerstokje neer
Laatste optreden voor Peter Does bij De Harmonie. Foto: RTV Nunspeet

- Een mooi openluchtconcert op het marktplein in Nunspeet. Dat was vrijdagavond voor Peter Does de laatste keer dat hij de drumband van de Harmonie Nunspeet mocht dirigeren. En niet alleen dirigeerde hij de drumband, maar met enkele werken ook de hele complete Harmonie.

Peter was 35 jaar dirigent maar ook jaren instructeur van de jeugdopleiding. Met het 25-jarig jubileum is hij door de Harmonie dan ook benoemd tot ere-instructeur. Al die jaren was zijn inzet en enthousiasme groot. Het openluchtconcert op het marktplein was dan ook een mooi afscheid in aanwezigheid van veel publiek.

“Ik vind het nu best wel spannend om na 35 jaar afscheid te nemen. Het was een hele tijd en we hebben met z’n allen veel meegemaakt. We promoveerden, gingen naar het Nederlands kampioenschap, haalden goud in 1991 en later nog eens en al die promoties die we hebben meegemaakt, dan heb je eer van je werk. Het is een mooie tijd geweest en vanavond hoop ik met een mooi concert af te kunnen sluiten”, aldus de scheidende dirigent.

En een mooi concert werd het met deelname van de voltallige Harmonie, het jeugdorkest en de drumband. En als toetje een optreden van het Jachthoorncorps uit Kampen, waar Peter ook dirigent was en die hij op deze avond er nog graag een keer bij wilde hebben. Zo werd het een prachtige een muzikaal sfeervolle avond in het centrum van Nunspeet.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Kampen  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie