Lead image 1:
Lead image TXT 1: Het eerste exemplaar. Foto: Gastvrije Randmeren
Ankeiler: Landschapsjournalist Fokko Bosker heeft in het Bottermuseum in Harderwijk het eerste exemplaar van de routegids ‘Rondjes om de Randmeren’ gepresenteerd.

- Landschapsjournalist Fokko Bosker heeft in het Bottermuseum in Harderwijk het eerste exemplaar van de routegids ‘Rondjes om de Randmeren’ gepresenteerd. Schrijfster Eva Vriend en directeur Gastvrije Randmeren, Rita Braam, namen het boekje in ontvangst. Het boekje toont wandel- en fietsroutes vanuit de havens en aanlegplaatsen van de Randmeren.

Fokko Bosker heeft de gids zelf samengesteld. “Ik heb het boek geschreven voor de mensen die aanleggen in de havens langs de Randmeren maar zeker ook voor de inwoners van deze regio. We vergeten vaak om onze eigen achtertuin te verkennen. Ik heb alle mogelijke landen bezocht, maar moet bekennen dat ik bij het schrijven van dit boek voor het eerst van mijn leven op Pampus ben geweest. Zo zal het velen van ons gaan. We kennen lang niet altijd de plekken dichtbij. Ik hoop met de gids ook bij te dragen aan het besef dat we zorgvuldig moeten omgaan met landschap en het moeten behouden en versterken.”

Het eerste exemplaar. - Foto: Gastvrije Randmeren
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel