RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
30 juli 2022 10:58


Grote belangstelling voor kofferbakverkoop bij molen de Duif
Foto: Grote belangstelling voor kofferbakverkoop bij molen de Duif

- Zaterdag kon de Stichting Vrienden van molen De Duif zich tijdens de tweede kofferbakverkoop van dit jaar verheugen op grote belangstelling. Velen hadden zich ’s ochtends vroeg aangemeld. Tegen een kleine vergoeding, die ten goede komt aan het onderhoudsfonds van de molen, kregen de deelnemers een plaatsje toegewezen om de meegebrachte spullen uit de kofferbak ten toon te stellen.

“De plekken in de loop zijn zweer gewild” aldus voorzitter Theo Hupse. “Op mijn rondje net ben ik van alles tegen gekomen, veel kleding, boeken, curiosa, spelletjes, platen en een fiets, maar ook schoenen trof ik aan. Mooi om te zien dat spullen zo een tweede leven krijgen.” Theo is blij met de ‘harde kern’ van vrijwilligers die elke keer klaar staan om te helpen, maar voor de boerenlanddag op 1 oktober is hij nog op zoek naar helpende handjes.

Op het terras bij de Molen is heerlijk vertoeven met dit prachtige weer. U kunt er terecht voor een hapje en een drankje en dit alles wordt verzorgd door vrijwilligers van Stichting Vrienden van molen De Duif. De kofferbakverkoop is gratis te bezoeken tot 15:00 uur.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie