- Met een zogenaamd “combi optreden” heeft Canto Felice afgelopen zaterdag de zon dubbel doen laten schijnen; eerst ‘s middags bij Seewende in Nunspeet en ‘s avonds met een verrassingsoptreden bij een buurtbarbecue aan de Bleek in Harderwijk!

De buurtbarbecue vond plaats op de binnenplaats van het wooncomplex De Bleek op het zogenoemde Gerard Aartsenplein, alias “Rasje”. Dit plein heet zo omdat Gerard Aartsen veel voor de Vereniging van Eigenaren heeft gedaan en de bewoners hem na jarenlange inzet wilden belonen met deze mooie ereplaats.

De bijnaam Rasje stamt nog uit de tijd dat de ras Harderwijker Gerard Aartsen werkzaam was als visserman. De echtgenote van Gerard woont nog steeds met veel plezier in het mooie complex vlakbij de binnenstad van Harderwijk.

De bewoners van Seewende en hun familie konden genieten van de vrolijke klanken en velen onder hen zongen enthousiast mee. Er werd volop genoten!

Later op de avond in Harderwijk waren de gezellige stemmen nog in de wijde omtrek van de Bleek te horen. Het verrassingsoptreden bleek goed in de smaak te vallen. Voor herhaling vatbaar.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel