Ankeiler: De huis-aan-huiskranten van Regio Uitgevers (Veluwe Koerier en Nunspeter Koerier) en BDUmedia (Nunspeet Huis-aan-Huis, Huis-aan-Huis Elburg en Huis-aan-Huis Oldebroek) gaan vanaf 1 september samenwerken.

- De huis-aan-huiskranten van Regio Uitgevers (Veluwe Koerier en Nunspeter Koerier) en BDUmedia (Nunspeet Huis-aan-Huis, Huis-aan-Huis Elburg en Huis-aan-Huis Oldebroek) gaan vanaf 1 september samenwerken. Het personeel van beide uitgevers blijft werkzaam voor de lokale nieuwsbladen.

Veluwe Koerier bestaat een kleine drie jaar en sinds vorig jaar september is Nunspeter Koerier actief. BDUmedia is in het najaar van 2021 teruggekeerd op dit deel van de Veluwe. De uitgever nam toen Nunspeet Huis-aan-Huis, Huis-aan-Huis Elburg en Huis-aan-Huis Oldebroek over van DPG Media.

De eerste stap van samenwerken werd gezet in de zomermaanden. Gesprekken leidde tot een samenwerking in de zomermaanden op het gebied van drukken en verspreiden. Vanaf 1 september worden de kranten echt gebundeld. Zowel het redactie- als het verkoopteam van de uitgeverijen blijven, vanuit een nieuw opgericht bedrijf (NEO Media bv), gezamenlijk werken aan de lokale kranten in Nunspeet, Elburg en Oldebroek. Dave van de Streek is de nieuwe uitgever van dit bedrijf.

De titelnamen Nunspeet Huis-aan-Huis, Huis-aan-Huis Elburg en Huis-aan-Huis Oldebroek blijven gehandhaafd. Adverteerders en lezers van Veluwe Koerier en Nunspeter Koerier zullen zich ook herkennen in de titels.

­čĺČ WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.