Ankeiler: De 12-jarige Dean Janssens uit Nunspeet wint Clubkampioenschap Matchplay Heren bij De Nunspeetse golfvereniging en is daarmee de jongste winnaar in het 35-jarig bestaan van de vereniging.

- De 12-jarige Dean Janssens uit Nunspeet wint Clubkampioenschap Matchplay Heren bij De Nunspeetse golfvereniging en is daarmee de jongste winnaar in het 35-jarig bestaan van de vereniging.

Zondag werden de halve finale en de finale gespeeld van de Clubkampioenschap Matchplay bij De Nunspeetse. Onder de deelnemers bij de heren bevonden zich twee getalenteerde jeugdleden, de 12-jarige Dean Janssens en de 15-jarige Finn Vlaardingerbroek. Na vier ronden van 18 holes kwam Dean als winnaar uit de bus. Finn veroverde een mooie 5e plek.

Een knappe presentatie volgens insiders van de Nunspeetse golfvereniging. “Als je al op zo’n een jonge leeftijd weet hoe je moet winnen zegt dat veel over de mooie toekomst die Dean te wachten staat.” Dean speelde de finale tegen Thijs van der Schee, die schreef: “Mijn eerste finale en hopelijk niet mijn laatste. Helaas verloren van deze kleine grote man, maar trots op mijn tweede plaats”.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel