RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
13 augustus 2022 21:24


Hulshorst stond in het teken van de oldtimers
Foto: Hulshorst stond in het teken van de oldtimers
Prachtige tractoren bij de Oldtimer Dag in Hulshorst. Foto: RTV Nunspeet

- Met het bieden van meer schaduwplekken kwam de organisatie van de twaalfde oldtimerdag van de Oldtimerclub Hulshorst het publiek tegemoet. Ondanks de hitte was het daartoe nog goed toeven op het terrein achter molen de Maagd.

Volgens speaker Reinard Olthuis was er direct na de opening al een flinke belangstelling en liep het daarna ook verder door wat betreft de bezoekersaantallen. Voor de bezitters van oude trekkers was er een rondritje van precies een uur.

Altijd een fraai gezicht de trekkers weer binnen zien te rijden langs de draaiende wieken van molen De Maagd die voor deze dag in feeststand was gezet. De wedstrijd zeismaaien was voor het eerst en trok zo’n tien deelnemers. De zeis keurig ingepakt tot het moment dat men aan de slag mocht. “Hij is toch vlijmscherp en je wilt ongelukken voorkomen.

” De kinderen vermaakten zich ook prima, voor hun was het onder meer mogelijk een rondritje te maken in een mini-vrachtwagen. Een springkussen zorgt altijd voor plezier. Een geslaagde dag waar de organisatie met trots op kan terug kijken.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

 Nieuws 

hulshorst voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie