Ankeiler: Zaterdag 27 augustus vond het allereerste Pasto Open tennistoernooi plaats bij L.T.V. Irminloo in Ermelo. Het toernooi was een daverend succes.

- Zaterdag 27 augustus vond het allereerste Pasto Open tennistoernooi plaats bij L.T.V. Irminloo in Ermelo. Het toernooi was een daverend succes. Honderd deelnemers kwamen verkleed in de meest originele outfits en de hele dag zijn er mooie tenniswedstrijden in teams gespeeld.

Wethouder van de gemeente Ermelo Sarath Hamstra knipte het lintje door en opende hiermee officieel het toernooi. De kampioenen van de kelderklasse zijn vader en dochter Peter en Eva Kersten. De kampioenen van de champions league zijn broers Nico en Michiel Keuper. De prijzen werden uitgereikt door Evert ten Napel, voormalig voetbalcommentator.

Eind van de middag verzorgde hoofdsponsor vanuit hun Piaggio voor alle deelnemers heerlijke pizza's. Daarnaast vond er een prijzenfestival plaats, met prachtige prijzen gesponsord door verschillende ondernemers uit Ermelo. De dag werd afgesloten met een feestavond.

De organisatie kijkt terug op een prachtige dag en kan niet wachten om de volgende editie te organiseren.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel