Ankeiler: Afgelopen zaterdag was het Brabants Kampioenschap BMX in Oss. Voor FCC de Volharding waren er zes rijders aanwezig.

- Afgelopen zaterdag was het Brabants Kampioenschap BMX in Oss. Voor FCC de Volharding waren er zes rijders aanwezig. Zij gingen al vroeg op pad om af te reizen naar Oss. Voor Demy Tennekes, 13 jaar, was het een succesvolle dag. Na een zeer spannende finale ging ze er toch met de winst van door en mag ze zich wederom Brabants Kampioen noemen.

Jelte Visch reed in de klasse jongens 14 jaar. Hij heeft zijn rondes goed gereden, maar kwam helaas net te kort voor een finale.Delano van Engelen mocht zich nog een keer laten zien in de halve finale bij de klasse jongens 12 jaar. Helaas net 1 plek te kort voor een finale, maar toch een hele mooie prestatie. Robin van 't Goor startte bij de meisjes van 11 jaar en heeft een mooie 5e plek weten te behalen in de finale.

Rico van Engelen, 9 jaar, heeft zich in de halve finale weten te plaatsen voor de finale. Na hard te hebben gestreden heeft hij een knappe 4e plek behaald.Merel van 't Goor, 6 jaar, startte bij de meisjes 6 en 7 jaar. Zij fietste alle manches op de 4e plek en ook in de finale behaalde zij ook een 4e plaats.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel