Lead image 1:
Lead image TXT 1: Bootcamp Energy Sport. Foto: RTV Nunspeet
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Wethouder gooit raak!. Foto: RTV Nunspeet
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Judo Energy Sport. Foto: RTV Nunspeet
Ankeiler: Woensdagmiddag opende wethouder van de Bunte de bewegingsmarkt voor basisschoolleerlingen op de Markt in Nunspeet. Zij konden deelnemen aan verschillende activiteiten.

- Woensdagmiddag opende wethouder van de Bunte de bewegingsmarkt voor basisschoolleerlingen op de Markt in Nunspeet. Zij konden deelnemen aan verschillende activiteiten. Ook de wethouder zette zijn beste beentje voor.

Welke sport past bij jou?

Vanmiddag een mooie gelegenheid om dit uit te proberen. Bij de Hockey Vereniging MHC Nunspeet konden kinderen onder vakkundige begeleiding hun stickvaardigheden uitproberen op het pannaveld. Op de Tumblingbaan van de Gymnastiek Vereniging Nunspeet oefenden vele kinderen hun snel- en/of lenigheid. Bij de zwem- en poloclub ZPC Nunspeet kon je je trefvaardigheid uitproberen door middel van worp op een gatenbord. Natuurlijk is dat in het water nog eens zo moeilijk en zwaar. Energie sport liet kinderen kennismaken met judo en bootcamp. ‘Grip op je leven’ was aanwezig met pijl en boog schieten en TC De Volharding had een fietsparcours uitgezet. Een badmintonwedstrijdje kon gespeeld worden bij BC Hellas Nunspeet en Nunspeet Beweegt was zelf aanwezig met een reactiespel. Bij deelname aan deze acht activiteiten kon een stempel gehaald worden op de stempelkaart en bij inlevering van een volle kaart ontvingen de deelnemers een leuke oranje frisbee. Vermeldenswaardig was de aanwezigheid van leden van de Nunspeetse Bridge Club (NBC) namens alle vier Nunspeetse bridgeverenigingen. Spontaan werd een kaartje gelegd met belangstellende kinderen en/of ouders.

Elspeet Beweegt

Ook werd er dit jaar een Elspeet Beweegt gehouden op het schoolplein van de Joachim Boazschool. Daar kon worden deelgenomen aan activiteiten georganiseerd door Tafeltennis Vereniging Leogang, Turnvereniging Elspeet en Volleybal Vereniging Hellas, Elspeet. De oragnisatie van Elspeet Beweegt bood zelf ook diverse activiteiten aan en de kinderen konden zich uitleven op het springkussen. Het regelmatig doorbrekend zonnetje zorgde voor een vrolijke aanblik op het kleurrijke plein.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel