RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
30 september 2022 13:27


Leefstijlmarkt voor 55+ers
Foto: Leefstijlmarkt voor 55+ers
Leefstijlmarkt. Foto: eigen foto

- Vrijdag 23 september vond de afsluiting van de Nationale Sportweek plaats met de Leefstijlmarkt voor 55+ers in WOC Veluwse Heuvel. Deze middag konden senioren op een laagdrempelige manier in gesprek gaan met verschillende (welzijns)organisaties en meedoen aan activiteiten, die werden georganiseerd.

Traktaties

Bij binnenkomst werden de bezoekers getrakteerd op een goodiebag met een flesje water, een appel en een bon om koffie/thee te halen in het WOC. De tas konden de bezoekers gebruiken om de informatie, die zij tijdens de markt verzamelden, in te doen. Ook ging men tijdens de markt rond met vers gemaakte hapjes, zoals fruitbowl en wraps. Deze heerlijke hapjes waren gemaakt door DAC De Stee.

Deelnemende partijen

Op de markt waren verschillende partijen aanwezig, dit waren: WOC Nunspeet, GGZ Centraal DAC De Stee, Nunspeet Beweegt, Nunspeetse Bridge Club, Stichting Welzijn Nunspeet, BE-Leefstijl, Stichting JouwLaatsteLevensfase, Zorggroep Noord West Veluwe, Zorg- en Comfortwinkel Nunspeet, Welzijn op Recept, VVV Nunspeet uit de Kunst, Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet, Het Venster, Sportbedrijf Nunspeet, Leemans Adviseurs, Alzheimer & Dementie Trefpunt en Fysiotherapie Louwen & Muilwijk.

Activiteiten

Dit jaar werden voor het eerst tijdens de markt ook activiteiten aangeboden, waaraan men actief kon deelnemen. Vanuit het WOC Veluwse Heuvel werden stoelpilates en jeu de boules aangeboden, vanuit Stichting Welzijn Nunspeet Zumba en vanuit Hetty Baas een beweeg les.

De organisatie was in handen van team Nunspeet Beweegt in samenwerking met Stichting Welzijn Nunspeet, WOC Veluwse Heuvel en het Venster. Zij kijken terug op een zeer geslaagde middag!

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie