RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
30 september 2022 19:35


Coming Out Day Nunspeet in Veluvine met Sem Jansen
Foto: Coming Out Day Nunspeet in Veluvine met Sem Jansen

- Samen met True Colors Nunspeet organiseert Veluvine op dinsdag 11 oktober een avondvullend programma om Coming Out Day te vieren. Sem Jansen komt deze avond samen met Leif de Leeuw (van de bekende Leif de Leeuw band) naar Veluvine om een voorproefje te geven van zijn nieuwe theatershow “Who the F*ck is Britt?!” die op 6 april 2023 eveneens in Veluvine plaatsvindt.

Programma

In een intieme setting spelen Sem en Leif tijdens Coming Out Day onder andere een aantal songs van het nieuwe album ‘Uncle Sem’ dat in januari 2023 uitkomt. Op dit album vertelt Sem, samen met zijn vroegere zelf, het hele verhaal van zijn transitie van vrouw naar man en van zangeres naar zanger. Ook is er deze avond een nagesprek met Heleen Rompelman (voorzitter COC Zwolle).

Gerrit van der Poll van True Colors: “We zijn ontzettend blij dat Sem Jansen naar Nunspeet komt op Coming Out Day. Een geweldige zanger met een inspirerend verhaal. Het laat des te meer zien hoe belangrijk het is om te kunnen zijn wie je bent. En we weten allemaal dat dat op sommige plekken nog helemaal niet vanzelfsprekend is”.

Over True Colors Nunspeet

True Colors bestaat uit Nunspeters die graag meer begrip creëren voor LHBTI+. Voel jij je nog niet helemaal zeker of vind je het spannend om naar Veluvine te komen op Coming Out Day? Neem dan contact op met True Colors Nunspeet via www.truecolorsnunspeet.nl. Deze gesprekken zijn uiteraard altijd vertrouwelijk. Daarnaast vind je op de website meer informatie over de activiteiten van True Colors, zoals het True Colors Café dat iedere eerste dinsdag van de maand plaatsvindt in dorpsherberg De Roskam.

Coming Out Day 2022 dinsdag 11 oktober om 20:15 uur in Veluvine, F.A. Molijnlaan 186 te Nunspeet. Kaarten zijn te koop voor € 3,00 p.p. (excl. servicekosten) via veluvinenunspeet.nl of aan de kassa.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Nunspeet  Zwolle Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie