Lead image 1:
Lead image TXT 1: Rommelmarkt CIVOS. Foto: RTV Nunspeet
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Rommelmarkt CIVOS. Foto: RTV Nunspeet
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Rommelmarkt CIVOS. Foto: RTV Nunspeet
Ankeiler: Al ruim 30 jaar organiseert CIVOS op de eerste zaterdag in oktober de jaarlijkse Rommelmarkt in Staverden en worden de ingeleverde goederen op de rommelmarkt te koop aangeboden.

- Al ruim 30 jaar organiseert CIVOS op de eerste zaterdag in oktober de jaarlijkse Rommelmarkt in Staverden en worden de ingeleverde goederen op de rommelmarkt te koop aangeboden. ‘Je kunt zo gek niet opnoemen of het is op de markt te vinden’, vertelt de voorzitter van CIVOS. ‘Kom zelf kijken, kopen en genieten op onze jaarlijkse, bijna reünie, markt’.

Veiling per opbod

Om 14:00 uur worden bij opbod de mooiste stukken geveild, altijd een leuk spektakel om mee te maken. De markt is tot vier uur te bezoeken. Houdt u wel rekening met kleine wandeling vanaf de P-plaatsen, want het is al gezellig druk. En vergeet onze overheerlijke bekende pannenkoeken niet!

Ontspanningszaal

Civos staat voor Commissie Interne Verbetering Ontspanningszaal Staverden en het zaaltje is waar het vandaag allemaal omdraait. De opbrengst van de rommelmarkt is dit jaar namelijk bedoeld voor een renovatie van de bijbehorende keuken. Het zaaltje kent een rijke historie. Komend van de Belgische kazerne in Harderwijk werd het door de toenmalige eigenaar van het kasteel als ontspanningszaal voor de bosarbeiders naar Staverden gehaald. Het zaaltje is bijvoorbeeld gedecoreerd met prachtige muurschilderingen en zeker ook een bezoekje waard. Het zaaltje wordt door de commissie verhuurd aan verenigingen en particulieren voor besloten feestjes.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel