RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
29 oktober 2022 10:06


Het Venster speelt mee op de ontwikkelingen in de samenleving en breidt het dienstencentrum uit
Foto: Het Venster speelt mee op de ontwikkelingen in de samenleving en breidt het dienstencentrum uit
Poster van Het Venster. Foto: RTV Nunspeet

- Een eigen plekje willen om jezelf terug te trekken, jongeren geven aan hoe graag ze dit willen. De wens om een plek te hebben waar je jezelf kunt zijn en waar je mensen kan ontmoeten. Nunspeet telt veel jongeren maar variatie is lastig. Het Venster ziet ook dat het aantal ouderen groeit en het welzijnswerk wordt voor hen belangrijker, omdat een plaats in het verzorgingshuis niet voor de hand ligt.

Het Venster is begonnen met dagactiviteiten voor mensen met geheugenproblematiek. Vanuit mantelzorgers is de vraag gekomen deze activiteit uit te breiden. Het Venster luistert naar de samenleving en zoekt mogelijkheden. Voor de uitbrieding is al ruim € 430.000 toegezegd of ontvangen. De omstandigheden werken inmiddels enorm tegen, de prijzen zijn zo gestegen met het gevolg dat de eerste offertes aan de kant zijn gelegd.

Laatste loodjes

Om uitbreiding van het dienstencentrum aan de Elburgerweg te realiseren is er nog € 250.000 nodig. Het Venster heeft hier een actie voor opgesteld. Burgers en bedrijven kunnen een virtuele steen geven voor € 20. Zo hoopt Het Venster die € 250.000 snel te realiseren. Wat fijn is om te weten is dat Het Venster een ANBI-status heeft (Algemeen Nut Beogende Instantie), waardoor giften aftrekbaar zijn van de belasting.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Elburg  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie