RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
1 november 2022 15:18


Birthe opent nieuwe boekhandel in Harderwijk
Foto: Birthe opent nieuwe boekhandel in Harderwijk
Birthe voor haar nieuwe boekhandel. Foto: Eigen foto

- Dinsdag 1 november was de officiële opening van Boekhandel Boeklief, een nieuwe boekhandel van Nunspeetse Birthe Sjoer. ‘Een boekwinkel hebben is altijd mijn grote droom geweest!’

Een droom die uitkomt

‘Boeken zijn mijn grootste passie’, vertelt de 24-jarige Birthe. Al van kinds af aan had ze de droom om die passie ooit in te kunnen zetten voor haar eigen boekenwinkel. Voordat het zover was heeft ze eerst ervaring opgedaan in de Nunspeetse Boekhandel Osinga, en na drie jaar was ze klaar om voor zichzelf te beginnen. Birthe wil graag dat haar winkel een algemene boekhandel is, gespecialiseerd in Engelstalige- en kinderboeken: ‘ik merk dat er heel veel vraag naar Engelse boeken is, voornamelijk onder de jeugd, en daar wil ik me nog verder in gaan verdiepen’.

Geslaagde opening

Ook dankzij de hulp van haar moeder en zus, die op de openingsdag al goed gebruikt kon worden, kunnen boekenliefhebbers vanaf 1 november terecht in volgens Birthe het ‘leukste straatje van Harderwijk’, het Hondegatstraatje. De dag werd afgetrapt met 's ochtends een feestelijke opening en overdag liep het lekker door, vertelt Birthe. Vooral het compliment dat haar winkel aanvoelt als 'weer een echte boekwinkel’ doet haar goed. Ze kijkt zeker terug op een geslaagde eerste dag en hoopt Harderwijk nog lang in haar lezersvraag te voorzien.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Harderwijk  Nunspeet Nieuws 

harderwijk voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie