- Tijdens een zeer geslaagd gala ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van Rotary Club Nunspeet in Veluvine Nunspeet, leverde de gehouden veiling deze avond maar liefst € 20.000 voor het goede doel ‘Theater voor kinderen’ op.

Hannelore Leusink, directeur van Veluvine, mocht de symbolische cheque in ontvangst nemen. Zij zal dit doel de komende weken vorm en inhoud gaan geven in haar theater Veluvine en daar binnenkort zelf meer over bekend maken hoe de gelden besteed gaan worden.

Herinneringsboek

Het speciaal uitgegeven herinneringsboek, waarvan het eerste exemplaar aan Burgemeester Céline Blom werd uitgereikt, was mede inspiratie tot het ophalen van vele bijzondere herinneringen met de vele aanwezige Rotary (oud)leden, samen met de aanwezige leden van de zusterclub uit het Duitse Warendorf.

Paul Harris Fellow onderscheiding

Een bijzonder moment was de Paul Harris Fellow onderscheiding door Districtsgouverneur Wim Gerards aan Ytzen van der Werff, al vijftig jaar lid en het enige aanwezige en nog altijd actieve charterlid van de club. Ytzen was zichtbaar ontroerd en mocht samen met zijn echtgenote ook een prachtig boeket bloemen en een grote fles champagne in ontvangst nemen. Kortom, een gedenkwaardige en zeer geslaagde avond met een gouden randje, waarin er veel gelachen en gezongen werd met cabaretier Willem Gunneman die de avond op meesterlijke wijze aan elkaar improviseerde."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel