Lead image 1:
Lead image TXT 1: Shop4all. Foto: Eigen foto
Ankeiler: Aan de Eperweg in Nunspeet is vandaag Shop4All geopend. Mark Bredewold is eigenaar van de winkel: "We zijn een concept winkel op het gebied van shop in shop.

- Aan de Eperweg in Nunspeet is vandaag Shop4All geopend. Mark Bredewold is eigenaar van de winkel: "We zijn een concept winkel op het gebied van shop in shop. Ondernemers kunnen hier een stukje van de ruimte huren en hun spullen neerzetten. Wij regelen de rest eromheen. Ik heb de winkel, de ondernemers de spullen."

De winkel is nu nog niet volledig gevuld, maar het aanbod wordt gevarieerd. "Van woonaccessoires tot telefoonhoesjes. En van kleding tot auto onderdelen en schoonmaakartikelen. Ook komt er een PostNL punt, daar ben ik heel blij mee" aldus Mark. "We hebben al redelijk wat aanmeldingen van ondernemers uit de buurt binnen."

In de winkelstraat van Nunspeet is het concept niet nieuw, maar Mark hoopt dat zijn winkel een aanwinst is voor het dorp. "Niet alleen voor de inwoners, maar ook voor ondernemers. Wellicht is dit voor ondernemers een stap om te kunnen blijven ondernemen, in deze periode, omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken om gas, water en licht en personeel. "

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel