RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
22 november 2022 12:55


Winst Nederlands elftal werd goed gevierd
Foto: Winst Nederlands elftal werd goed gevierd
Er was reden tot gejuich. Foto: Eigen foto

- Ook in Nunspeet werd gistermiddag en avond met veel spanning en enthousiasme naar de wedstrijd tussen Nederland en Senegal gekeken. Bij Dutch Pub De Zaak zat de oranjesfeer er al goed in.

Het eerste doelpunt viel pas in de 84ste minuut: uit een voorzet van Frenkie de Jong kopte PSV'er Cody Gakpo de bal raak. Tot die tijd was het behoorlijk spannend of Oranje hun eerste wedstrijd in 8,5 jaar op een eindtoernooi zou kunnen winnen. De 2-0 van Davy Klaassen in welgeteld de 99ste minuut van het duel verlichtte de spanning en gaf reden voor een feestje. Dutch Pub De Zaak laat weten dat er veel in oranje uitgedoste Nunspeters waren gekomen om het Nederlands elftal aan te moedigen vanuit het café. Op de foto hieronder is te zien dat het aan oranjegevoel in ieder geval niet ontbrak:

Oranjefans in spanning - Foto: Eigen foto

Met een oog op de goede opkomst van maandag kijkt De Zaak vooruit naar een 'gekkenhuis' op aankomende vrijdag, wanneer het Nederlands elftal om 17:00 uur moet aantreden tegen de nationale ploeg van Ecuador. De laatste wedstrijd van de groepsfase van het WK zal vervolgens plaatsvinden op dinsdag de 29e om 16:00 uur. Oranje zal dan nog moeten voetballen tegen gastland Qatar.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie