Ankeiler: De kerstperiode wordt zoals elk jaar ook deze december weer goed ingeluid met de jaarlijkse PreChristmasParty. Het thema van dit jaar: Intergalactic.

- De kerstperiode wordt zoals elk jaar ook deze december weer goed ingeluid met de jaarlijkse PreChristmasParty. Het thema van dit jaar: Intergalactic. De opbrengst van het evenement gaat dit jaar naar een zorglocatie van Stichting Philadelphia.

In 2008 ontstond het idee van The PreChristmasPary: een feest voor vrienden van vrienden en ook georganiseerd door vrienden om de kerstperiode goed in te luiden. Ondertussen al veertien jaar een traditie: elk jaar op een andere locatie met een nieuw thema en een nieuwe dresscode, maar altijd gezellig. Het feest wordt belangeloos georganiseerd en komt tot stand met medewerking van vele Nunspeetse ondernemers en vrijwilligers. Op die manier is het ook mogelijk om een goed doel te koppelen aan het niet commerciële feest. ‘Het is ook niet meer dan logisch om geheel in lijn met de kerstgedachte een deel van de opbrengst van het niet commerciële feest aan het goede doel te schenken’, aldus de organisatie van het feest.

Goed doel

Dit jaar gaat het geld naar een zorglocatie van Stichting Philadelphia. Op deze locatie wonen oudere mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Op dit moment is deze locatie vooral ingericht op de praktische en klinische aspecten van de zorg die op de locatie geboden wordt. Mede met de opbrengst van het evenement zal er daarom worden geïnvesteerd in het creëren van een meer huiselijke sfeer, waar vanuit de cliënten die op de zorglocatie wonen behoefte aan is.

Het feest vindt dit jaar plaats op 10 december in de Veluvine te Nunspeet. Voor meer informatie, ook over het thema en de dresscode, kunt u terecht op www.prechristmasparty.nl

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel