RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
26 november 2022 17:38


Fred again.. kwam spontaan op bezoek bij Nunspeetse Marc
Foto: Fred again.. kwam spontaan op bezoek bij Nunspeetse Marc
Fred again.. en Joy Anoymous bij Marc aan tafel. Foto: Eigen foto

- Woensdag zette Fred again.., een van de hotste producers ter wereld, een oproepje op zijn Instagram-stories of iemand in Amsterdam een ruimte ter beschikking wilde stellen voor een dagje. Geboren en getogen Nunspeter Marc Holstege reageerde dat hij Fred wel wilde ontvangen in zijn appartement in Amsterdam, waar hij samen met zijn vriendin Dominique uit Harderwijk woont. Stel je voor dat hij reageert.......

Marc volgt Fred al langere tijd en had met zijn vriendengroep ook kaartjes voor zijn concert op vrijdagavond 25 november in een uitverkocht AFAS Live gekocht. De muziek van Fred spreekt hem aan, omdat het vrolijk en heel melodieus is. Iets dat Marc, bekend als producer en DJ Baril, ook in zijn eigen werk herkent.

Fred in the house

De volgende dag rond elf uur ontving Marc een berichtje dat Fred graag gebruik wilde maken van zijn aanbod. Marc was al op zijn werk en vroeg gelijk een dag vrij. Hij fietste snel naar huis en maakte de boel aan kant. En zo zat Fred, met de twee DJ's van Joy Anonymous, ineens bij hem aan tafel. Hij mocht erbij komen zitten en meekijken.

Moraal

In de stories van Fred again.. kan je volgen hoe Fred heeft genoten bij Marc, een bloemetje koopt als bedankje, zich helemaal inleeft in zijn eigen muziek aan tafel bij Marc thuis en uiteindelijk concludeert hij dat dit zo geweldig vond dat hij besluit dit vaker te willen doen. Fred’s moraal: ‘Dit gaan we vaker doen, overal 'lovely Marc’s' ontmoeten. Marc is the start of a big new part.’

Producer / DJ Baril

Toen Fred ’s avonds op Instagram ook nog een shoutout naar Marc's Baril-tunes gaf kon zijn dag niet meer stuk. Zijn Instagram-account is meer dan verdubbeld en berichten van over de hele wereld kwamen binnen. Marc heeft net zijn album afgerond, dat volgend voorjaar via Intercept verschijnt. Het zal je maar gebeuren, dat dit door z'n internationale artiest wordt opgepakt! Het is voor hem een onvergetelijk dag geworden.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Amsterdam  Harderwijk  Nunspeet Nieuws 

lokaal voorpagina amsterdam vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie