RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
30 november 2022 9:45


Brandweer op zoek naar versterking
Foto: Brandweer op zoek naar versterking
De brandweer zoekt collega's . Foto: Eigen foto

- Brandweerpost Nunspeet is op zoek naar versterking. Daarom organiseren zij een inloopavond op 19 december op de kazerne aan de Elburgerweg.

Oproep!

Bij een grote brand of een ernstig ongeluk gaat de brandweer ter plaatse. Dat is echter niet zo vanzelfsprekend als het klinkt. De brandweer bestaat voor tachtig procent uit vrijwilligers, daarom blijven er nieuwe mensen nodig en doen zij nu een oproep.

Als brandweervrijwilliger red je mensen in noodsituaties, dat kost inzet en kracht. Samen met team klaar je de klus en zet je je in voor mens en dier. Dat geeft ook veel voldoening. De vrijwilligers van de brandweer combineren hun dagelijks werk met als brandweerprofessional. Wanneer er een melding binnenkomt, komen ze naar de kazerne om uit te rukken en mens of dier in noodsituaties te helpen. Om dit te kunnen blijven doen, hebben ze jou nodig.

Wat biedt de brandweer

De brandweer zorgt op de eerste plaats voor een goede opleiding. Je ontvangt daarnaast een financiële vergoeding voor scholing, oefeningen en de uitrukken. Ook wordt er gezorgd voor een goede verzekering.

Wat vraagt de brandweer van jou

Een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid is belangrijk. Wanneer je in loondienst bent, is het fijn als je toestemming van je leidinggevende hebt om bij een oproep je werkplek te verlaten. De brandweer gaat eventueel met je werkgever in gesprek om dit mogelijk te maken. Woon je niet in Nunspeet, maar werk je er wel? Ook dan ben je van harte welkom bij de brandweer.

Meer info?

Ben je benieuwd of dit wat voor jou is? Kom dan naar de inloopavond op maandag 19 december, van 19.30 - 22.00 uur. Je krijgt dan antwoord op al je vragen en je mag alvast aan de slag tijdens een oefening. Aanmelden kan via brandweerpostnunspeet@vnog.nl en meer informatie is te vinden op brandweernunspeet.nl.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Elburg  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie