RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
8 december 2022 14:57


Wintermarkt in Atelier de Kokon
Foto: Wintermarkt in Atelier de Kokon
Herriët en Ricardo voor de kersttafel. Foto: RTV Nunspeet

- De jaarlijkse wintermarkt in Atelier de Kokon is na een aantal mindere coronajaren weer helemaal terug. Donderdag 8 en vrijdag 9 december staat de koffie en thee weer klaar, net als de vele eigengemaakte kerstversieringen, keramiek, kaarten en noem het allemaal maar op. Herriët en Ricardo vertelden erover aan RTV Nunspeet.

Met een grote glimlach laten Herriët en Ricardo de speciaal ingerichte kersttafel zien. Hij staat vol met vrolijk beschilderde borden, de een met een gul lachende kerstman en de ander met geel met rode kerstklokjes, kerstachtig versierde theelichthouders, houten kerstmannen (sommige zelfs met een zonnebril op), cadeauverpakkingen, houten klompen met iets lekkers voor vogels erin en ga zo maar door. Zij zijn blij dat de wintermarkt na twee mindere jaren nu weer echt door kon gaan. En het loopt al lekker door, stelt Herriët.

Het blauwe hok, nu ook winters versierd - Foto: RTV Nunspeet

Opbrengst

Met de opbrengst van alle zelfgemaakte spullen kunnen weer nieuwe materialen gekocht worden om nieuwe creatieve ideeën uit te werken. Zo kan het Atelier een mooi assortiment onderhouden, en aan zomaar weggooien wordt niet gedaan leggen Herriët en Ricardo uit: ‘Wat we tijdens de markt niet verkopen houden we nog een tijdje in de winkel en anders slaan we het op voor misschien nog een volgende keer.’ Maar ze hopen natuurlijk op nog een flinke opkomst voor de wintermarkt, die ook op vrijdag 9 december nog is te bezoeken van 10:00 tot 16:00 uur aan de Stationslaan 77.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Houten  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie