RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
15 december 2022 15:15


Kerstmarkt bij Tuingroep de Stek
Foto: Kerstmarkt bij Tuingroep de Stek
Trotse deelnemers van Tuingroep de Stek. Foto: RTV Nunspeet

- Na de afgelopen weken druk bezig te zijn geweest met de voorbereidingen is het eindelijk zover: de kerstmarkt bij Tuingroep de Stek. Donderdag 15 en vrijdag 16 december is het terrein van de tuingroep in Vierhouten ondergedompeld in kerstsferen met vuurkorven, warm brandende lichtjes, standjes vol met kerstdecoraties en natuurlijk glühwein.

‘Dat er nu al zoveel mensen zijn gekomen, dat had ik niet verwacht!’ vertelt een van de deelnemers van Tuingroep de Stek aan RTV Nunspeet. ‘Er is al veel verkocht hè’, wordt ze aangevuld. Op de eerste dag van de kerstmarkt zijn er dus al veel lovende woorden geweest over de vele (zelfgemaakte) spullen die op de kerstmarkt te koop zijn. Onder andere in samenwerking met

De werkplaats waar de Veluwse Fakkels gemaakt worden - Foto: RTV Nunspeet

Dagje weg

De opbrengst van de kerstmarkt wordt gebruikt om een leuke dag weg te organiseren met de deelnemers. Waar ze die dag heen gaan, moet nog overlegd worden. Dat is een gemeenschappelijk proces, waarbij de deelnemers met elkaar nadenken over wat iedereen leuk vindt en wat haalbaar is. Maar voordat dat zover is hebben de deelnemers eerst nog een gezellige dag op de kerstmarkt te gaan: de kerstmarkt is vrijdag 16 december nog te bezoeken van 09:30 – 16:00 uur aan de Nunspeterweg 88 in Vierhouten.

Houten  Nunspeet Nieuws 

vierhouten voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
  • Stationsomgeving
advertentie