Lead image 1:
Lead image TXT 1: Burgemeester Céline Blom tapt een biertje. Foto: Eigen foto
Ankeiler: Na twee coronajaren zonder tentfeest, was het deze jaarwisseling eindelijk weer zover: de hele nacht het nieuwe jaar inluiden onder het genot van hapjes, drankjes en de meest dansbare muziek!

- Na twee coronajaren zonder tentfeest, was het deze jaarwisseling eindelijk weer zover: de hele nacht het nieuwe jaar inluiden onder het genot van hapjes, drankjes en de meest dansbare muziek!

‘De tent was goed gevuld, er was ook erg veel jeugd’, vertelt de organisatie aan RTV Nunspeet. Zo’n 150 mensen vierden de overgang naar 2023 van half een ‘s nachts tot ongeveer half zes ’s ochtends in de tent aan de Harderwijkerweg in Hulshorst.

Bijzondere gast

Nog voor het feest ’s nachts uitbrak, mocht de organisatie ’s middags al een bijzondere gast ontvangen: de burgemeester kwam op bezoek. Burgemeester Céline Blom ging op oudejaarsdag een ronde mee met de boa’s en kwam ook in Hulshorst kijken. De organisatie stelde het bezoek op prijs: ‘Ze leek zich direct thuis te voelen in Hulshorst. Ze heeft zelfs een biertje voor ons getapt!’

Burgemeester Céline Blom tapt een biertje - Foto: Eigen foto

Met het door de burgemeester getapte biertje in de hand werden de laatste voorbereidingen getroffen bij de tent, die al snel na middernacht barstte van de gezelligheid. Hoewel het feest tot ver in de nacht doorging, werd er na afloop nog opgeruimd: 'In grote lijnen, want we hebben de zondagsrust in acht genomen en het hele terrein maandag nog echt onder handen genomen', stelt de organisatie.

Voor herhaling vatbaar

De organisatie kijkt heel positief terug op het feest: ‘We weten ons ook erg gesteund door onze sponsors, waardoor we ook voor de jeugd toegankelijk blijven. Juist door de sponsors kunnen we het feest ook aan hen aanbieden voor een goede prijs. Het is dan mooi om te zien dat er ook veel jongeren op af kwamen!’ Wat betreft de organisatie gaat het tentfeest nu weer op de oude voet verder en kan er worden uitgekeken naar de editie van 2024.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel