RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
12 januari 2023 9:36


Relatie tussen buurtvereniging en gemeente onderwerp van gesprek bij nieuwjaarsreceptie Hulshorst
Foto: Relatie tussen buurtvereniging en gemeente onderwerp van gesprek bij nieuwjaarsreceptie Hulshorst
Nieuwjaarsreceptie buurtvereniging Hulshorst. Foto: Wijnand Kooijmans

- De nieuwjaarsreceptie van de buurtvereniging Hulshorst werd woensdagavond 11 januari druk bezocht. Naast de buurtbewoners en de organisatie waren ook burgemeester Céline Blom en wethouder Jaap Groothuis aanwezig bij de receptie.

Naast het inluiden van het nieuwe jaar, iedereen het beste toewensen en het kennismaken met elkaar, werd ook van de gelegenheid gebruikt gemaakt om aan te geven wat er in het komende jaar beter zou kunnen wat betreft de communicatie tussen buurtvereniging en gemeente.

Gesprekspartner

Tijdens zijn nieuwjaarsrede drong voorzitter Ruud van der Horst van de organiserende buurtvereniging Hulshorst aan op meer en tijdig overleg met de gemeente. Hij vindt dat de buurtvereniging als gesprekspartner van de gemeente in enkele gevallen vooraf en achteraf niet is geïnformeerd over ontwikkelingen, zoals de komst van Oekraïners naar Landrust, het schrappen van het budget voor sportvoorzieningen op het voormalige recreatiepark en het drie keer opschuiven van de komst van de woonvisie voor Hulshorst. In reactie op vragen van RTV Nunspeet laat de gemeente weten dat wat hen betreft ‘de buurtvereniging een volwaardig gesprekspartner is’ en dat er op een goede manier overleg is. Ook wijzen zij erop dat vanuit het thema wijken & kernen de gemeente periodiek om tafel zit met het bestuur van de buurtvereniging.

Betreffende het bestuur deed voorzitter Van der Horst nog de oproep dat de buurtvereniging op zoek is naar in ieder geval nog één nieuwe bestuurslid vanwege het vertrek van een aantal bestuursleden.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Nunspeet Nieuws 

hulshorst voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie