RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
13 januari 2023 9:24


Twee inbraken in Elspeet
Foto: Twee inbraken in Elspeet
Inbraken in Elspeet. Foto: Buurtpreventieteam Elspeet

- Afgelopen week hebben er twee inbraken plaatsgevonden in Elspeet. Dinsdag 10 januari werd er ingebroken in de wijk rondom de Diepeweg en twee dagen later was het raak aan de Vierhouterweg. Buurtpreventieteam Elspeet roept op tot waakzaamheid om meer inbraken te voorkomen.

Dinsdag werd het Buurtpreventieteam gebeld voor een woninginbraak waar de daders mogelijk nog in de woning aanwezig waren en op heterdaad betrapt zouden kunnen worden. Direct waren een aantal leden van het team aanwezig om de woning dicht te zetten in afwachting van de politie, die de woning doorzochten. Het bleek dat de daders niet meer aanwezig waren. Ook een zoekslag door Elspeet leidde niet tot de inbrekers.

Twee dagen later meldde de Elspeetse buurtpreventie opnieuw een inbraak, waar voor een flink bedrag aan machines en gereedschappen was gestolen. Dit keer werd de inbraak later ontdekt; volgens het preventieteam heeft de inbraak vermoedelijk 's nachts plaatsgevonden terwijl de bewoners thuis waren.

Inbraken in Elspeet - Foto: Buurtpreventieteam Elspeet

Melden

Buurtpreventieteam Elspeet benadrukt dat inbraken samen voorkomen moeten worden. Zij doen daarom een oproep aan iedereen die iets heeft gezien of bijvoorbeeld camerabeelden heeft betreffende bovenstaande inbraken zich bij het team te melden. Specifiek gaat het om meldingen tussen 14:15 en 18:15 uur op 10 januari rondom de Diepeweg en meldingen tussen 11 januari 20:00 uur en 12 januari 13:00 uur rond de Vierhouterweg. Daarnaast onderstreept het team dat bij alle verdachte situaties 112 gebeld kan worden en vervolgens Buurtpreventieteam Elspeet via 0577-202012 ook ingelicht kan worden: 'We komen liever tien keer voor niets dan één keer te weinig!'

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

 Nieuws 

elspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie