RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
20 januari 2023 8:04


Edwin Top nieuwe hoofdtrainer Elspeet 1
Foto: Edwin Top nieuwe hoofdtrainer Elspeet 1
Edwin Top nieuwe hoofdtrainer Elspeet 1. Foto: VV Elspeet

- Edwin Top is per direct de nieuwe hoofdtrainer van Elspeet 1. Hij heeft gisteravond, in bijzijn van voorzitter Erik Hulleman en penningmeester Denise Frens, een overeenkomst getekend tot en met het seizoen 2023-2024.

Kort na het plotselinge vertrek van Norbert Koelewijn, zijn we met Edwin in contact gekomen. In de verschillende gesprekken die volgden, heeft hij ons en een representatieve afvaardiging van de A-selectie overtuigd van zijn manier van werken. Bovendien verwachten wij dat Edwin als persoon goed bij de huidige spelersgroep maar zeker ook bij onze vereniging past. Hij heeft zich gepresenteerd als een ambitieuze trainer die graag werkt met een jonge groep en die discipline en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan.

Edwin is 39 jaar en samen met zijn vrouw en drie kinderen woonachtig in Voorthuizen. Na afronding van het CIOS en de HBO opleiding Sportkunde, is het weinig verrassend dat hij in de sportbranche terecht is gekomen. Op dit moment is hij in dienst bij Sportbedrijf Arnhem B.V. en werkzaam als manager van Sportcentrum Valkenhuizen.

Verleden

In zijn loopbaan als (jeugd)voetballer heeft Edwin gespeeld voor VVOP, SDV Barneveld en IJ.V.V. De Zwervers. Als trainer is hij achtereenvolgens actief geweest voor IJ.V.V. De Zwervers 2, V.V. Capelle JO17-1, SDV Barneveld JO17-1 en RODA ’46 JO23-1. Bij laatstgenoemde club uit Leusden fungeert Edwin dit seizoen als assistent-trainer van het eerste elftal. Daar komt nu dus een einde aan.

Mooie accomodatie

Hoewel Edwin uit de regio komt, bleek hij niet heel bekend met onze club. De accommodatie en faciliteiten hebben echter een zeer goede eerste indruk op hem gemaakt. Verder maakt de sportieve uitdaging waar ons eerste elftal voor staat dat hij graag direct bij ons aan de slag wil. Hij zal vrijdag al aansluiten bij het geplande trainingsweekend in Drenthe.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Arnhem  Barneveld  Leusden Sport 

sport elspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie