Ankeiler: Zaterdag werden de 3e clubwedstrijden gereden op de trial- en crossbaan van Motor Club Nunspeet.

- Zaterdag werden de 3e clubwedstrijden gereden op de trial- en crossbaan van Motor Club Nunspeet. Daarvoor was afgelopen woensdag de baan gesloten in verband met het klaarmaken van de crossbaan. Het waren geen ideale weersomstandigheden de afgelopen dagen, dus de baan was zwaar maar wel berijdbaar.

In de vroege ochtend werd gestart met de 65cc en de 85cc kleine en grote wielen, daarna gevolgd door de hobbyklasse en de dames met de veteranen. Na de tijdtrainingen werden een 1e en een 2e manche gereden. Rond het middag uur werden de prijswinnaars gehuldigd. ’s Middags was het de beurt aan de 125cc, 250cc en 500cc klassen en de quads. De prijsuitreiking is rond vier uur.

Motorcrossfestijn

Het is altijd bijzonder om de motoren over de baan te zien rijden. De spectaculaire starts van achter het starthek, wie komt er het beste weg, hoe komen ze de eerste bocht door, mooie jumps en uiteindelijk wie komt er het eerst over de finish. Motorcross is vaak een echte familiesport. Je treft er hele gezinnen. Kinderen worden aangestoken door vaders of oudere broers en/of zusjes. De wedstrijden zijn altijd gezellige dagen. Mocht je eens willen kijken: de toegang is gratis en iedereen is welkom!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel