RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
24 januari 2023 13:41


Stichting Present organiseert projectdag
Foto: Stichting Present organiseert projectdag
Projectdag met Present. Foto: Eigen foto

- Tegelijkertijd met de landelijke NLdoet dag van het Oranje Fonds organiseert Stichting Present op zaterdag 11 maart in Nunspeet een projectdag. In heel Nunspeet worden op deze zaterdag praktische en sociale klussen aangepakt.

Stichting Present wil op de projectdag iedereen die dat nodig heeft een helpende hand bieden. Dat kan omdat mensen eenzaam zijn, kampen met een slechte gezondheid of bijvoorbeeld in armoede leven. Eenmalige projecten kunnen volgens de stichting een grote uitwerking hebben, bijvoorbeeld door een huis weer geschikt voor bezoek te maken of door met een sociaal project mensen met elkaar in contact brengen.

Projecten

Na de afgelopen ‘Met kerst samen Present’ dag, zijn er nog heel wat projecten blijven liggen, die de stichting op 11 maart beoogt aan te pakken. Iedereen die dat wil kan zich daarom voor een praktisch of sociaal project aanmelden. Voorbeelden van praktische projecten zijn helpen met verven, behangen, of bijvoorbeeld de tuin lenteklaar maken. Onder sociale projecten kunnen activiteiten vallen als samen wandelen, knutselen, op de koffie gaan of bijvoorbeeld samen muziek maken. Ook eigen ideeën voor projecten zijn welkom bij de stichting.

Aanmelden voor de projectdag kan via het aanmeldformulier op de site van Stichting Present Nunspeet. Je kan hierbij aangeven wat voor soort project je zou willen doen en wanneer, in de ochtend of de middag (of allebei).

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Kampen  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie