Ankeiler: Tegelijkertijd met de landelijke NLdoet dag van het Oranje Fonds organiseert Stichting Present op zaterdag 11 maart in Nunspeet een projectdag.

- Tegelijkertijd met de landelijke NLdoet dag van het Oranje Fonds organiseert Stichting Present op zaterdag 11 maart in Nunspeet een projectdag. In heel Nunspeet worden op deze zaterdag praktische en sociale klussen aangepakt.

Stichting Present wil op de projectdag iedereen die dat nodig heeft een helpende hand bieden. Dat kan omdat mensen eenzaam zijn, kampen met een slechte gezondheid of bijvoorbeeld in armoede leven. Eenmalige projecten kunnen volgens de stichting een grote uitwerking hebben, bijvoorbeeld door een huis weer geschikt voor bezoek te maken of door met een sociaal project mensen met elkaar in contact brengen.

Projecten

Na de afgelopen ‘Met kerst samen Present’ dag, zijn er nog heel wat projecten blijven liggen, die de stichting op 11 maart beoogt aan te pakken. Iedereen die dat wil kan zich daarom voor een praktisch of sociaal project aanmelden. Voorbeelden van praktische projecten zijn helpen met verven, behangen, of bijvoorbeeld de tuin lenteklaar maken. Onder sociale projecten kunnen activiteiten vallen als samen wandelen, knutselen, op de koffie gaan of bijvoorbeeld samen muziek maken. Ook eigen ideeën voor projecten zijn welkom bij de stichting.

Aanmelden voor de projectdag kan via het aanmeldformulier op de site van Stichting Present Nunspeet. Je kan hierbij aangeven wat voor soort project je zou willen doen en wanneer, in de ochtend of de middag (of allebei).

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel