RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
4 februari 2023 10:20


Willy Schut gastkunstenaar bij Atelier en Galerie Ingrid Slaa
Foto: Willy Schut gastkunstenaar bij Atelier en Galerie Ingrid Slaa
Willy Schut met Intermezzo. Foto: Ingrid Slaa

- Willy Schut is beeldend kunstenaar met een passie voor uit de vrije hand en machinaal borduren. Zoals een tekenaar tekent met een potlood, zo tekent Willy met naald en draad. Op 11 en 12 februari is Willy te gast in de galerie bij Atelier en Galerie Ingrid Slaa. Willy gebruikt stof, garen, verf en verder alles wat het beeld beter maakt. Dat kan oud materiaal zijn zoals stukken hout, krantenpapier, gips of plastic.

Hierna volgen vaak meerdere lagen van vrij en intuïtief borduren met de hand en de naaimachine. Ook schilderen met appliqueren zijn technieken die Willy gebruikt om het werk af te maken. De werken worden vaak in subtiele tinten uitgevoerd. Zoals meer kunstenaars haalt Willy haar inspiratie uit dagelijkse gebeurtenissen, nieuwe connecties, verloren contacten en het opdoen van nieuwe ervaringen. Het overkoepelende thema is op dit moment verbindingen.

Tijdens de expositie bij Atelier en Galerie Ingrid Slaa laat Willy een aantal grote weren zien, maar ook klein werk als boekjes, kistjes en objecten. Het werk wordt gecombineerd met werken van Ingrid Slaa. Zaterdag 11 en zondag 12 februari zijn beide kunstenaars aanwezig van 11:00 tot 16:00 uur.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie