RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Noah Quist
11 februari 2023 13:59


Theo Goosen weer blij met opkomst Binnenrommelmarkt, “daar word ik heel gelukkig van”
Foto: Theo Goosen weer blij met opkomst Binnenrommelmarkt, “daar word ik heel gelukkig van”
Rommelmarkt bij De Kiekmure. Foto: RTV Nunspeet

- De één vindt het heerlijk om van alles te verzamelen en de ander is juist aan het opruimen. In Harderwijk viel er vandaag tweedehands te shoppen. Op de Binnenrommelmarkt van de wijkvereniging Stadsdennen en Frankrijk viel van alles te kopen voor kleine prijsjes. Van poppen tot lp’s en nog veel meer, alles werd aangeboden.

Theo Goosen, organisator van de Binnenrommelmarkt, is tevreden over de rommelmarkt. “Door corona mocht het lang niet, maar nu mogen we gelukkig elke maand weer!” Theo organiseert de rommelmarkten al ruim twintig jaar en doet dit met veel plezier, “Vandaag zijn er een stuk of zestig tafels verhuurd en het blijft iedere keer weer leuk.” Elke maand wordt er een rommelmarkt georganiseerd bij de Kiekmure en er is altijd van alles te vinden. Poppen, kleding, muziek, boeken en nog veel meer.

Theo’s hart voor de mensen

De passie voor de wijkvereniging kwam niet zomaar, “Op een gegeven moment ben ik invalide geworden en toen heb ik veel dingen opgestart. Op dit moment is het mijn doel in mijn leven.” Theo heeft een groot hart voor mensen en wilde na het overlijden van zijn vrouw niet thuis achter de geraniums gaan zitten. Hij raadt mensen aan om te doen waar ze gelukkig van worden. Zo vertelt hij, “Als mensen niet thuis blijven zitten, maar dingen gaan doen waar ze gelukkig van worden, dan ben ik ook heel gelukkig. Daar word ik heel gelukkig van.”

De rommelmarkt is elke maand te bezoeken en Theo is er altijd bij.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Harderwijk Nieuws 

harderwijk voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie