RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Matthijs Westerbroek
16 februari 2023 10:42


Nieuw doelgroepenbad in De Sypel in gebruik genomen
Foto: Nieuw doelgroepenbad in De Sypel in gebruik genomen
Zweminstructeur Iede Nentjes en een groep volgen een medische les in het nieuwe doelgroepenbad. Foto: Gemeente Harderwijk

- Donderdag 16 februari is het nieuwe doelgroepenbad in Sportcomplex De Sypel in Harderwijk in gebruik genomen. Het nieuwe bad is het eerste bad dat is opgeleverd in het verbouwproces van het sportcentrum.

Het doelgroepenbad kan door een wand worden opgedeeld en daardoor tegelijkertijd door verschillende doelgroepen gebruikt worden. Ook heeft het bad een beweegbare bodem die in delen of in geheel verstelbaar is. Bovendien zijn er faciliteiten geïnstalleerd voor bezoekers die minder makkelijk in en uit het bad kunnen, zoals een hellingbaan en een tillift. ‘Multifunctioneel en flexibel’, aldus de gemeente Harderwijk.

Opening

De gemeente meldt dat het de bedoeling is dat het zwembad zoveel mogelijk open blijft tijdens de verbouwing. Daarom zal het zwembad ook gefaseerd opengaan. De officiële feestelijke opening van het complete zwembad is op zaterdag 25 maart. Tot die tijd is het verstandig om de website van De Sypel te checken voordat u het zwembad bezoekt. Op de site staat een overzicht per dag welke mogelijkheden en activiteiten er die dag zijn.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Harderwijk Nieuws 

harderwijk voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie