RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Matthijs Westerbroek
21 februari 2023 14:51


Man met vuurwapen aangehouden in Harderwijk
Foto: Man met vuurwapen aangehouden in Harderwijk
Ter illustratie. Foto: Archieffoto

- Bij een identiteitscontrole in Harderwijk ging maandag 20 februari een 21-jarige man in verzet. Het bleek dat de man een vuurwapen in zijn bezit had. De man is aangehouden en de politie is een onderzoek begonnen.

Toen twee politieagenten in burger een man staande hielden op de burgemeester Numanlaan om zijn identiteit te controleren verliep de situatie in eerste instantie rustig, meldt de politie. De reden dat de agenten besloten de man staande te houden, wil de politie vanwege het lopende onderzoek niet kwijt. De situatie liep uit de hand toen een van de politieagenten overging op fouillering: de man probeerde er vandoor te gaan. Toen hij daarin werd tegengehouden ging hij vol in verzet. Hij bleek een vuurwapen bij zich te hebben. De man werd daarop aangehouden.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart naar de herkomst van het wapen en naar de agressieve houding van de verdachte tijdens de aanhouding. Daarom vraagt de politie eventuele getuigen van het gebeuren zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of door een digitaal tipformulier in te vullen. Anoniem tippen kan ook bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Harderwijk Nieuws 

harderwijk voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie