RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Noah Quist
27 februari 2023 13:38


CAI Harderwijk zoekt idee voor maatschappelijk gebruik van netwerk
Foto: CAI Harderwijk zoekt idee voor maatschappelijk gebruik van netwerk
CAI Challenge gaat van start. Foto: RTV Nunspeet

- CAI Harderwijk organiseert in samenwerking met Innovatiehuis Noord-Veluwe de CAI Challenge 2023. Iedereen met een goed idee voor het maatschappelijk gebruiken van het CAI-glasvezelnetwerk kan deelnemen. Sociale verbinding, veiligheid, gezondheid, welzijn of onderwijs.

Uiteindelijk doen er drie initiatieven mee aan de pitch! De winnaar krijgt een mooie award maar vooral de ruimte om het innovatieve idee te ¬testen in een fieldlab omgeving op het CAI-netwerk. Daarbij geeft CAI Harderwijk ondersteuning. De CAI Challenge is een tweede competitie naast de Veluwse Innovatieprijs van Innovatiehuis Noord-Veluwe. Uitreiking is op donderdag 1 juni 2023.

CAI Harderwijk is een stichting zonder winstoogmerk. Dit maakt het mogelijk om het glasvezelnetwerk ook beschikbaar te stellen voor maatschappelijke doelen. Met kerktelevisie in Harderwijk en Hierden gebeurt dit al: plaatselijke kerken zenden hun diensten uit via het CAI-netwerk. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om het netwerk te benutten voor sociale en maatschappelijke initiatieven.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Harderwijk Nieuws 

harderwijk voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie