Ankeiler: De vijf gemeenten van 'De Kop van de Veluwe', (Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Hattem en Heerde) organiseren op donderdag 9 maart een verkiezingsdebat in Veluvine Nunspeet.

- De vijf gemeenten van 'De Kop van de Veluwe', (Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Hattem en Heerde) organiseren op donderdag 9 maart een verkiezingsdebat in Veluvine Nunspeet. Twijfelt u nog op wie u woensdag 15 maart wilt stemmen? Dan kan het debat u helpen een keuze te maken.

Door te stemmen bepaalt u mee wie beslissingen neemt over bijvoorbeeld de aanleg van woonwijken, bedrijventerreinen, natuurgebieden, doorgaande wegen, openbaar vervoer en het verlenen van milieuvergunningen aan bedrijven in de provincie Gelderland. Bij het debat zijn 12 partijen aanwezig: CDA, CU, SGP, VVD, PvdA, GroenLinks, SP, D66, BBB, JA21, BVNL en LPG. De Partijen gaan met elkaar in discussie over o.a. mobiliteit en bereikbaarheid, recreatiezonering, wonen en voorzieningen, de stikstofproblematiek en het belang van een vitaal platteland met betrekking tot onze regio.

Bijwonen

Het verkiezingsdebat wordt geleid door Daniel Godinho Veiga, presentator bij EditieNL en vindt plaats in de foyer van de Veluvine. Hier zal de sfeer van een politiek café worden gecreëerd. U kunt het verkiezingsdebat bijwonen in de MFA de Veluvine aan de F.A.Molijlaan te Nunspeet of live volgen via RTV Nunspeet van 19:00 tot 20:00 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel