RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
9 maart 2023 7:00


Zorgoutlet Midden Nederland verhuist naar De Zaak van Ermelo
Foto: Zorgoutlet Midden Nederland verhuist naar De Zaak van Ermelo
Zorgoutlet Midden Nederland. Foto: RTV Nunspeet

- Woensdag 8 maart is in Ermelo de Zorgoutlet Midden Nederland heropend in het pand van kringloopwinkel De Zaak van Ermelo. De winkel is niet nieuw in Ermelo. In 2015 is de Zorgoutlet gestart in een ruimte in Zorgcentrum De Dillenburg. Na een aantal jaren is het zorgcentrum gesloten en is de outlet verhuisd naar de Stationsstraat en vanaf vandaag dus te vinden aan de Herderlaan 12 in Ermelo (Kerkdennen).

Bij Zorgoutlet Midden Nederland vindt u bijna alles, wat je je maar kunt bedenken op het gebied van zorghulpmiddelen, voor ouderen en mensen met een (tijdelijke) beperking. Van douchestoel tot hoog-laagbed en van scootmobiel tot rollator, zowel gebruikt als nieuw. En is het door u gewenste artikel niet op voorraad? Dan kan het (bijna) altijd besteld worden. Heeft u zelf een hulpmiddel, zoals een rollator, die u niet meer gebruikt? Ook die kunt u inleveren bij de Zorgoutlet en u krijgt dan een percentage van de opbrengst.

In het nieuwe pand treft nu niet meer het vertrouwde gezicht van directeur Daniëlle Meloen, die 18 jaar geleden begon in Harderwijk met haar webshop Hulpplus en samen ging werken met de Zorgoutlet. Zij heeft besloten een andere weg te willen gaan bewandelen en is blij dat Henk en Ron van Bruggen nu het stokje hebben overgenomen. 'Zij hebben mooie plannen voor de toekomst en ik wens hun veel succes toe en ben er van overtuigd dat ze nog vele klanten uit de weide omgeving blij gaan maken', aldus Daniëlle

De Zorgoutlet is iedere dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Ron en Henk en hun professionele team heten u graag welkom!

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Ermelo  Harderwijk Nieuws 

ermelo voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie