RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
14 maart 2023 7:00


NLdoet op 10 en 11 maart in Nunspeet: 170 mensen op 25 adressen actief
Foto: NLdoet op 10 en 11 maart in Nunspeet: 170 mensen op 25 adressen actief
NLdoet: leerlingen Nuborgh bakken pannenkoeken. Foto: eigen foto

- Achter deze cijfers gaan mooie verhalen schuil. Op vrijdag 10 maart gingen 120 leerlingen van het Nuborgh College aan de slag met pannenkoeken bakken, schoonmaken, spelletjes spelen, tuinen opruimen, afval prikken, meubels sjouwen, slingers maken, koken, vloggen en vooral contact leggen met mensen, waar ze anders weinig tot geen contact mee hebben. Dit gebeurde in samenwerking met o.a. verzorgingshuizen, welzijnsinstellingen, sportverenigingen en geloofsgemeenschappen. Het resultaat was ontmoeting, verbinding en nieuwe ervaringen. Allemaal ondanks de regen en de sneeuw, die naar beneden vielen en roet in het eten had kunnen gooien van deze gezamenlijke actie. Ook Burgemeester Blom en Wethouder Elskamp kwamen een kijkje nemen bij DAC de Stee en een pannenkoekje mee-eten.

Op zaterdag 11 maart was het de beurt aan vijf groepen volwassenen, o.a. uit de CGK Nunspeet Ichtus. Ditmaal waren het grotere klussen, zoals het opknappen van een tuin en een binnenschilderklus. Al deze klussen werden gesponsord via een bijdrage vanuit de Tafelronde Nunspeet. Daarnaast vond er ook sponsoring plaats van Vlijm Zand en Grint uit Doornspijk en Kunstgras de Veluwe. Stichting Present is alle betrokken bedrijven enorm dankbaar! Er is bergen werken verzet, mede doordat veel mannen allerlei professioneel gereedschap mee hadden genomen en zo flink veel werk konden verzetten.

Het waren twee dagen om met veel voldoening en plezier aan terug te denken. Stichting Present verzorgde de voorbereidingen en is heel trots op het verzette werk en de mooie resultaten!

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Bergen  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie